Upis novih polaznika u šahovskoj školi Dijagonale

Šahovska škola ”Dijagonale”  vrši upis novih polaznika tokom  septembra a nastava sa prijavljenima ce poceti 1. oktobra.

Casovi za ranije polaznike pocinju u utorak  1. septembra.

Škola je pokrenuta u saradnji sa KIC ’’Budo Tomovic’’ u novembru 2005. godine. Pokretac i rukovodilac Škole je Radmila Miloševic, majstorski kandidat i šahovski instruktor.
U školi rade i ostali šahisti šahovskog kluba ’’Dijagonale’’koji se takmici u Prvoj crnogorskoj muškoj ligi – majstorski kandidati Dragan Bulatovic i Radovan Perkovic.

Pored njih u školi dugi niz godina radi i internacionalni majstor Blažo Kalezic a ove godine gostujuci predavaci bice i poznati crnogorski velemajstori Nebojša Nikcevic i Milan Draško.

Za polaznike šahovske škole Dijagonale tokom godine  bice organizovan i šahovski kamp koji ce voditi  velemajstor Mihajlo Stojanovic iz Beograda.

Velemajstor Stojanovic je i FIDE trener koji postiže znacajne uspjehe sa šahovskim klubovima i reprezentacijama koje vodi kao i djecom koju trenira širom svijeta – od Švajcarske do Japana.

Prostorije šahovskog kluba i škole ’’Dijagonale’’nalaze se u ulici Ivana Crnojevica br. 49 u centru Podgorice u neposrednoj blizini OŠ ’’Savo Pejanovic’’.

Svi zainteresovani mogu pozvati na broj telefona 069 490 279 i upisati se u školu.